Вінлайн
3.0

Вінлайн

freebet 1000 руб. без депозита.
Дата публикации: 13.01.2022
Дата оновлення: 13.04.2022
Главная » Вінлайн🟠
Плюсы
  • Швидкі виплати
  • Бездепозитний вітальний бонус
  • Унікальна програма лояльності
  • Відеотрансляції в HD-якості
Минусы
  • Низькі коефіцієнти у лайві
  • Немає ідентифікації щодо ЦУПІВ
  • Ставки за помилковими коефіцієнтами розраховуються з коеф. 1,00 (розрахунок за ринковим коефіцієнтом не проводиться). Програні ставки за помилковими коефіцієнтами також повертаються.

Контора Winline з’явилася на російському ринку в 2009 році і досить швидко спромоглася скласти конкуренцію вітчизняним лідерам у букмекерській сфері. У Москві та Санкт-Петербурзі є 5 пунктів прийому ставок Winline, але свою діяльність контора сконцентрувала в онлайні.

Ресурс Вінлайн швидко набрав популярності у гравців із Росії та інших країн СНД. Контора активно розкручується за допомогою відомих тележурналістів. З кожним роком збільшується кількість клієнтів, які довірили свої гроші конторі. Онлайн-ресурс Winline зареєстровано у Росії.

Сайт Вінлайн

Адреса сайту: m.winline.ru

Контора має досить солідний та зручний ресурс. У центральній частині ви побачите події, на які ведеться прийом ставок у режимі Live. Також тут можна подивитися найближчі матчі в Live та матчі, на які конторою дається відеотрансляція.

При наведенні мишки в ліву частину екрана з’явиться спливаюче меню з лінією контори. У Winlinebet є функція пошуку події за командою, також можна додавати цікаві матчі у вибране. Сподобалося також швидке завантаження сторінок при навігації в лінії та зручне розташування турнірів. Розпис добре оформлений, у кожному матчі є навіть час до початку події.

РЕЄСТРАЦІЯ У ВІНЛАЙН

Winline — це букмекерська контора з десятирічним стажем роботи. З середини 2016 року букмекер приймає легальні ставки. Вінлайн входить до п’ятірки найбільш відвідуваних контор Росії, поступаючись тільки компаніям 1xStavka , Фонбет та Ліга Ставок .

Відкриття рахунку

  1. Перейдіть на веб-сайт букмекера. Клацніть на кнопку «Реєстрація», яка знаходиться у верхньому правому кутку сайту контори.
  2. Заповніть реєстраційну форму. Для цього введіть ПІБ, дату народження, e-mail, логін, пароль та номер мобільного телефону. Далі клацніть по кнопці «Отримати код SMS».
  3. Введіть отриманий за СМС код активації, поставте галочку напроти пункту прийняття правил контори даних та клацніть на кнопку «Реєстрація».
  4. Вам на електронну пошту прийде лист, у якому буде кнопка підтвердити e-mail. Натисніть на неї.
  5. На наступному етапі реєстрації слід зазначити такі дані: серія та номер паспорта, дату видачі паспорта, код підрозділу, ким виданий паспорт, місце народження, адресу прописки та СНІЛЗ.
  6. Далі слід пройти процедуру ідентифікації. Для цього знадобиться паспорт. Ви можете замовити моментальний дзвінок або вказати певний час для дзвінка. Оператор зв’яжеться з вами по телефону та підбере зручний спосіб ідентифікації.
    Найпростіший варіант – це дзвінок оператора Skype, де вам необхідно буде пред’явити розворот паспорта. Якщо такої можливості немає, відвідайте будь-який пункт прийому ставок букмекерської контори та попросіть касира ідентифікувати вас. Для цього при собі необхідно мати паспорт.
  7. Після цього зайдіть у приватний кабінет ЦУПІС і прив’яжіть до нього рахунок у Winline.

Після ідентифікації вам стануть доступними фінансові операції. Поповніть свій гаманець та насолоджуйтесь грою в конторі. При цьому радимо стежити за акціями букмекера , які часто виявляються дуже вигідними для гравців.

Введення та виведення коштів

У конторі можна відкрити рахунок у російських рублях, доларах США та євро.

Введення та виведення коштів у Winline здійснюється наступними способами:

  • за допомогою карток Visa/MasterCard;
  • за допомогою платіжних систем Skrill, Moneta.ru, WebMoney, Qiwi та Яндекс-Гроші.

Крім цього поповнити рахунок у Вінлайн можна за допомогою платіжної системи Neteller, мобільних платежів МТС, Білайн та Мегафон, а також готівкою у салонах Євромереж, Зв’язковий та Вільна Каса.

Мінімум до введення та виведення становить 300 рублів. Виведення коштів займає 2-3 дні.

Лінія та розпис

Вінлайн веде прийом ставок на 14 видів спорту, а також на зимові дисципліни та віртуальний футбол. У лінії ви знайдете багато турнірів з футболу, хокею, гандболу, волейболу та баскетболу, тоді як інші напрямки бідно насичені подіями.

Розпис практично стандартний для всіх турнірів, у футболі він налічує близько 100 подій для ставок у матчі. Тому не дивуйтеся, що розпис на Лігу Чемпіонів та чемпіонат Японії з футболу однаковий.

Коефіцієнти

Маржа у футбольних матчах становить 5-6%, у баскетбольних – 2-5%, а ось у тенісі вона часто сягає 10%. У Live розмір коефіцієнтів трохи нижче.

Live-ставки

У цьому розділі ви завжди знайдете масу подій для ставок. У Вінлайні одна з найкращих ліній Live-ставок серед вітчизняних контор. Також варто відзначити широкий розпис у цьому режимі. Зміна коефіцієнтів Live відбувається моментально.

Є функція швидкої ставки та ставки з будь-якою зміною коефіцієнта.

Мобільні ставки

Мобільна версія сайту знаходиться за адресою m.winline.ru . У мобільній версії можна робити ставки ординарами, експресами та ставки системою. Крім цього, можна робити Live-ставки. Відкриття рахунку, а також поповнення та виведення коштів не доступні у мобільній версії. Для цього потрібно перейти на повну версію сайту.

  • Завантажити мобільний додаток Вінлайн для Android 5.0+ можна ТУТ
  • Версія для IPhone ТУТ

Бонуси та акції

Істотних бонусних пропозицій у Вінлайн немає, проте є ряд бонусів, які не принесуть великого доходу, але зроблять вашу гру приємнішою. Контора дає підвищені коефіцієнти деякі матчі, і навіть іноді заохочує гравців безкоштовними ставками. Сума безкоштовної ставки може сягати 10 000 рублів, але цього потрібно мати велику історію гри у конторі.

Winline – одна з небагатьох контор, де є своя партнерська програма. Якщо ви приведете людину в контору, і вона тут затримається, то 30% від свого прибутку компанія віддасть вам.

Служба підтримки

Перш ніж ставити запитання на службу підтримки, уважно вивчіть розділ «FAQ». Тут ви знайдете десятки відповідей на найпопулярніші запитання клієнтів контори. Для зв’язку з операторами Winlinebet потрібно зателефонувати на безкоштовний номер телефону. Також ви можете надіслати електронний лист або обговорити свою проблему в онлайн-чаті. Судячи з відгуків гравців, служба підтримки компанії не завжди адекватно поводиться.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *