Гуцульська овеча бриндзя стала першим українським продуктом, що має географічне зазначення

11.12.2019, 21:50  |  Автор:   Менів Андрій

На рівні з пармезаном та рокфором. Перший український продукт із географічним зазначенням зареєстрували в Україні. І це – гуцульська овеча бриндзя.

Відтепер сир під такою назвою мають право продавати тільки мешканці високогірних районів Закарпаття, Прикарпаття та Буковини, що виробляють продукт за чітко визначеним, традиційним рецептом.

Яка ж вона – справжня гуцульська бриндзя та що нововведення дасть українським вівчарам – з’ясовувала ТСН:

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шамани, Карпати і море: ONUKА представила новий видовищний кліп. ВІДЕО

11.12.2019, 21:50  |  Автор:   Менів Андрій

При використанні будь-яких матеріалів інтернет видання гіперпосилання на конкретну новину чи матеріалів не нижче другого абзацу. Передрук матеріалів без погодження редакції забороняється.
&nbsp

Редакція WestNews

Україна, Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців 56
Прес-релізи: westnews.ua@gmail.com
Email редакції: editor.westnews@gmail.com

Підпишись

Розробка та дизайн:


X