М’ясо безліміт: що таке чураско і до чого тут Франківськ?

16.01.2019, 21:16  |  Автор:   dmytrosvintsitskiy

Здається франківців вже нічим не здивуєш. Навіть гості міста дивуються, що у центральних ресторанах та ресторанчиках ніде і яблуку впасти. Які заклади франкцівці тільки не відвідують, а про страви годі й казати. Бренд-шефи ресторанів завжди готові дивувати вибагливого гостя.

Проте в центрі столиці Прикарпаття з’явилося щось дуже особливе. На розі Лесі Українки та Міцкевича відкрили ресторан для справжніх поціновувачів соковитого та смачного м’яса ChurrascoGrill.

Маркетинговий директор “Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова” Марія Банько розповіла для WestNews в чому особливість франківського закладу і що це таке “чураско”.

Що таке чураско і до чого тут Франківськ?

У битві з чураско беруть участь тільки двоє – ти і твій чураско-сет. Для клієнта готують сім видів м’яса на грилі, ананас на грилі, соуси, закуски та свіжоспечений хліб. Спочатку подаються закуски-мезе, а потім кожні 8-10 хвилин до кожного столика підходять кухарі та приносять на величезних шампурах щойно приготоване в спеціальному чураско-грилі м’ясо. Їсти можна скільки захочеш. Тільки клієнт вирішує, коли “Досить!”. Тоді на стіл варто покласти червону карту тоді припиниться подача сету.

Важливо знати, що хтось із ваших друзів захоче спробувати хоча б шматочок із вашого сету у рахунок автоматично включається вартість ще одного чураско-сету. До того ж м’ясо з чураскерії чи закуски не пакують із собою.

“Ми були дуже приємно здивовані високим рівнем гастрономічних закладів. Це фантастичне місто. Саме тут ми організували чураско-гриль у форматі м’ясного ресторану. Дуже серйозно працювали над відтінками смаку, соусами, мариданами. Тут високий рівень ресторанної гастрономій, ще й у чураско-сеті безліміт. Чому м’ясний заклад? Все просто – люди люблять м’ясо”, – говорить Марія.

Інтер’єр 

Інтер’єр – мінімалістичний і стриманий. Основний зал – зонований і підходить для будь-якої кількості людей. Крім того, важливо звернути увагу на те, що біля входу в зал – барна стійка, а в глибині залу – багатоярусний чураско-гриль: тут в присутності гостей безупинно смажиться, як мінімум, 7 видів м’яса.

“У нас світовий, лаконічний інтер’єр, оскільки орієнтуємося все ж на гастрономічну сторону закладу – хочеться, щоб клієнти сповна відчули всі смаки. Інтер’єр підбирали під цей простір, щоб він був зручним і функціональним.”

Меню

На першому етапі чураско-сеті за 269 гривень подають закуски –  хумус з мигдалевими пластівцями, паштет з курячої печінки, крем з чорної квасолі зі шпинатом, маринована домашня бринза, маринована цвітна капуста, соління (пелюстки капусти, корнішони, томати чері), смажені гриби з цибулею та зеленню, свіжоспечений хліб.

Другими виносять м’ясний безліміт – курячі крильця, мариновані з медом та соєвим соусом, курячі стегенця, мариновані з паприкою, коріандром, тим’яном і куркумою, свинячий ошийок, маринований з цибулею, тим’яном та паприкою, свинячі ребра, запечені в соусі BBQ, пряні ковбаски, яловичина (антрекот), маринована з паприкою і тим’яном, кебаб із баранини з цибулею та кінзою.

А якщо вас не влаштовує сет, то у меню є великий виріб закусок, салатів, супів, гарнірів, м’ясних і рибних страв та десертів. Тут, наприклад, подають устриці з імбирним соусом (39 гривень), сирний крем-суп з горгонзолою (79 гривень), салат «Цезар» з тигровими креветками (99 гривень), філе дорадо з кремом із цвітної капусти (169 гривень), бургер з подвійною котлетою з мармурової яловичини (99 гривень), стейк філе-міньйон (199 гривень). Слід додати, що не варто засмучуватися вегетеріанцям – у меню є страви і для них. Крім того у закладі багата і насичена карта напоїв – від коктейлів та бурбону до фірмових чаїв та кави.

На останок додамо, що заклад може приймати 60 людей за раз, а за добу орієнтуються приймати 120 людей. У перший день відкриття до ресторану завітали 150 людей. Також, він є дружнім і до дітей, і навіть до домашніх улюбленців. У закладі вам гарантуватимуть теплу та невимушену атмосферу, а найголовніше – голодним не вийде ніхто!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Концерт на біс: в Івано-Франківську виступить найшвидший піаніст світу

Підписуйтесь на наш канал у Telegram та наші сторінки у Facebook, Instagram і Twitter. Щоб першими дізнаватися про головне, що відбувається в Івано-Франківську, області, Україні та світі.

При використанні будь-яких матеріалів інтернет видання гіперпосилання на конкретну новину чи матеріалів не нижче другого абзацу. Передрук матеріалів без погодження редакції забороняється.
&nbsp

Редакція WestNews

Україна, Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців 56
Прес-релізи: westnews.ua@gmail.com
Email редакції: editor.westnews@gmail.com

Підпишись

Розробка та дизайн:


X