Відомий фітнес-тренер розповіла про важливість сніданку

Відомий фітнес-тренер з Івано-Франківська Юля Боднар розповіла для читачів WestNews про важливість сніданку.

На дворі вже весна, всі ми хочемо бути здоровими і гарно виглядати. Досягти цього можна тільки правильним харчуванням і тренуваннями, а не строгими дієтами.

Особливу увагу потрібно приділяти саме сніданку. Сніданок – найважливіший прийом їжі впродовж дня. Саме він допомагає нашому тілу прокинутися, зарядитися енергією на весь день і отримати необхідну кількість корисних речовин.

“Не думайте, що щільний сніданок додасть вам пару зайвих кілограмів. Ранкові калорії ніколи не перетворяться в жир, адже вони витрачаються без залишку”, – наголошує фітнес-тренер спортклубу InterFit в Івано-Франківську Юлія Боднар.


“Коли пропускаєте сніданок, організм замість того, щоб активно зайнятися розщепленням жирів навпаки їх економить – про всяк випадок. Мало що, раптом голодування виявиться тривалим.

В ідеалі перший прийом їжі повинен бути не пізніше, ніж півтори години після пробудження. Саме в цей час ми потребуємо першу порцію енергії. Близько 20-25% всієї денної калорійності має припадати на сніданок.

За 20-30 хв. до сніданку обов’язково випиваємо склянку води.

Сніданок повинен бути поживним і вміщувати достатню кількість енергії. А основними її джерелами є складні вуглеводи — цільнозернові каші, хліб з борошна грубого помолу і деякі зернові сорти печива, макарони з твердих сортів пшениці, мюслі, пластівці з цільних злаків, овочі, фрукти. Плюс сухофрукти і горіхи.

І не забувайте, що корисне може бути смачним”, – підсумовує Юлія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Гора» м’язів чи атлетичне тіло?

Інформація розміщена на правах реклами

Підписуйтесь на наш канал у Telegram та наші сторінки у Facebook, Instagram і Twitter. Щоб першими дізнаватися про головне, що відбувається в Івано-Франківську, області, Україні та світі.

Загрузка...

Коментарі:

Comments are closed.